top of page

SZELLEMI ESZKÖZÖK

DOKUMENTÁCIÓJA

Ezen tevékenység során az Ön szaktudásából, szakmai tapasztalataiból egy mások számára értékes edukációs anyagot készítünk. A munkánk során interjúk segítségével edukációs anyagot hozunk létre (dokumentum, diasor, videó, egyéb), amely alkalmas lesz arra, hogy Ön képzéseket tartson, tudását könyv formájában értékesítse, e-learning képzést tartson, képes legyen a saját szellemi eszköz menedzsmentjét elindítani.

 

A féltve őrzött és piaci versenyelőnyt biztosító tudás átadása nem könnyű feladat, hiszen Önben felmerülhet az “ötletlopás” és az “ipari kémkedés” gyanúja. Ügyfeleinkkel a hasonló megbízások teljesítésének megkezdése előtt átfogó titoktartási nyilatkozatot írunk alá. A munkák eredményeképpen létrejött anyag gyakran alkalmas arra, hogy a szellemi tulajdonról szóló jog oltalma alá kerülhessen, ami végképp biztosítja Önt tudása kizárólagos felhasználásról.

Kapcsolat

KAPCSOLAT

 

Ha Önnek van egy meghatározott üzleti problémája, akkor küldjön egy üzenetet nekünk, amiben felteszi kérdéseit, vagy egyeztessen velünk egy első alkalomra szóló ingyenes konzultációt.

 

Azokat a kérdések szeretjük a legjobban, amelyeknek a válaszai komolyan elgondolkoztatnak minket.

Igazi szenvedélyünk minden olyan kérés és igény, ami szakmai kihívást jelent számunkra.

 

Tegyen minket próbára! Várjuk üzenetet, készséggel állunk rendelkezésre.

Success! Message received.

bottom of page