top of page

STARTUP STEP

Ha a céged/startupod az ötletelésen már túl van, az első termékfejlesztési hullámokat is túléltétek, akkor minden bizonnyal eljött az ideje nézelődni a befektető irányába.

Állj meg egy percre, és nézd át az arzenálod!

Készen áll minden eszközöd ahhoz, hogy kínos csendek nélküli, eredményes tárgyalást kezdj akár több különböző befektető képviselőivel?

 

Amikor az innovációdat vagy az új termékedet kitalálod, és létrehozod az első prototípust, akkor még egy garázsban kihúzod, és elég a családi ezüst az eszközökre. Ha nagyban gondolkodsz, akkor viszont több kell: gyártósor fejlesztés, gyártókapacitás, új munkatársak, profi beszállító partnerek… És a költségvetés utolsó számának végén ugrik kettőt a helyiérték az első fázishoz képest.

 

Ha nem tudod a szükséges befektetési összeget előteremteni, akkor viszont az eddig összes erőfeszítés, gondolat és elégetett pénz megy a lefolyóba.

 

Álmok és egy szebb jövő - ahol a Te újításod teszi jobbá, egyszerűbbé, kényelmesebbé, egészségtudatosabbá, környezetbarátabbá és exklúzívabbá a világot - ezek mind átadják magukat az enyészetnek.

 

A terméked (vagy akár szolgáltatásod) kell a világnak, a koncepciód maga az aduász. Már csak egy lépés kell a következő szinthez: végigkardozni a befektetői tárgyalásokat eredménnyel.

 

A Crudus csapatának szakértelme és tapasztalata ebben az időszakban nagyon hasznos Neked, mert

  • Veled együttműködve összeállítjuk az üzleti modelledet;

  • az üzleti tervedet (termék, marketing, partnering, CBA, kockázat, operáció) elkészítjük, ha van hiányosság, akkor segítünk kiegészíteni;

  • piacod elemzésével (nem piackutatás, az kicsit más) azonosítjuk a releváns piacodat, ezáltal

  • az üzleti modelled bevételi oldalát megalapozzuk;

  • a pénzügyi tervedet (CAPEX, OPEX, PEREX) több szcenárió szerint elkészítjük, ha később módosítani szeretnéd, csak az alapadatokat átírod, és nyomsz egy frissítést rá;

  • befektetői igények szerinti “fogyasztható” állapotba hozzuk a végeredményt, ami alkalmas a one pager, pitch deck, introtalk vagy egyéb hasonló anyagokhoz;

  • nálunk a szállítási minőség és a határidő szent dolog, soha nem fogunk késni, vagy nem megfelelő minőségig dolgozni.

 

Nem vagyunk klikkvadász megmondóemberek, akikkel a hazai vagy nemzetközi Facebook csoportokban találkozol, hanem mi kőkemény szakemberek vagyunk, akik nap, mint nap ezzel foglalkozunk már 10 éve saját cégeiknél, nagyvállalatoknál, állami cégeknél, mentoráltainknál és kutató intézményeknél is.

 

Egy időben vagyunk alkalmazottak, cégvezetők, cégtulajdonosok, aktív és exitált startupperek, vállalkozók, coachok, tanácsadók, mentorok, önkéntesek, oktatók és kutatók.

 

Eddig csak elégedett Ügyfeleink voltak, így bátran ajánljuk magunkat.

Kérj ajánlatot, vagy kérdezz bátran a Crudus Solution csapatától ebben a témában!

KAPCSOLAT

 

Ha Önnek van egy meghatározott üzleti problémája, akkor küldjön egy üzenetet nekünk, amiben felteszi kérdéseit, vagy egyeztessen velünk egy első alkalomra szóló ingyenes konzultációt.

 

Azokat a kérdések szeretjük a legjobban, amelyeknek a válaszai komolyan elgondolkoztatnak minket.

Igazi szenvedélyünk minden olyan kérés és igény, ami szakmai kihívást jelent számunkra.

 

Tegyen minket próbára! Várjuk üzenetet, készséggel állunk rendelkezésre.

Kapcsolat

Thanks! Message sent.

bottom of page